BONUS!

Få 20% ekstra rabatt på ditt neste Bruse-kjøp - registrer deg på vårt nyhetsbrev.

Få 20% ekstra rabatt🤩

Registrer deg her!

Bruse - supre klær til de minste

Hos Bruse får du komfortable og slitesterke klær for alle småbukker i alderen 0 til 10 år. Klær både du og lillebukk blir fornøyd med!

Eksklusivt hos Babybanden

Akkurat nå kan du spare opptil 60% på Bruse hos Babybanden.

La barna boble og bruse.

Det skal i alle fall ikke stå på klærne! Hos Bruse får du komfortable og slitesterke klær for alle småbukker i alderen 0 til 10 år. Klær både du og lillebukk blir fornøyd med! Norsk design for norske forhold

 

Ikke gå glipp av vår Bruse-outlet!

Gjør et kupp på gamle favoritter i vår store outlet - spar opptil 60%

Norsk design for norske forhold!

Bruseklær er skapt for utelek i vårt kalde og våte nordiske klima. Klærne er utviklet for å holde barna tørre og varme, samtidig som de er komfortable og bevarer barnas bevegelighet.

Brusegaranti - en bekymring mindre!

Med barna kommer bekymringene. Særlig bekymret er vi for de minste som ikke klarer å si fra selv. Å bekymre seg for om barna er varme nok eller våte, er unødvendig. Med Brusegaranti garanterer vi at våre produkter gir barna de beste forutsetninger for en aktiv hverdag, hvor de kan boble og bruse av energi - slik barn skal. Uten å være kalde og søkkvåte.

Klær skapt for å arves - fra bukk til bukk

Bruseklær er av topp kvalitet, og svært slitesterke. De er skapt for å gå i arv - eller fra bukk til bukk som vi sier. Design og kvalitet er utviklet for å kunne brukes av alle unike småbukker og deres behov. Gutt eller jente, rolig eller aktiv. Derfor er det på navnelappen i våre klær lagt opp til at flere skal bruke plagget.

Bruse får du kun hos Babybanden.